![]() |
TFM QC V2.1.0 Setup Download - Printable Version +- The Complete Smartphone Solution Forum (https://forum.gsmclinic.com) +-- Forum: News Section (https://forum.gsmclinic.com/forum-49.html) +--- Forum: Products News & Updates (https://forum.gsmclinic.com/forum-50.html) +--- Thread: TFM QC V2.1.0 Setup Download (/thread-748.html) |
TFM QC V2.1.0 Setup Download - Salim Khan - 23-06-2024 TFM Tool Pro QC V2.1.0 has been released ✨Special Features: ? Samsung KG State Set to Broken:Bypass Samsung's KG state for greater flexibility. ? Unlock Bootloader for Samsung Models: Support for unlocking bootloaders on the latest Samsung models with enhanced security. ?EDL Authentication Support for Xiaomi Phones:New support for EDL authentication to streamline firmware writing on your Xiaomi devices. ? Supported Models for Offline EDL Authentication: ? Xiaomi Mi 11X / Poco F3 (alioth) ? Xiaomi Mi 10T / Redmi K30S (apollo) ? Pocophone F1 (beryllium) ? Xiaomi Mi Mix 4 (cas) ? Xiaomi Mi A2 Lite (citrus) ? Xiaomi Mi 10 (cmi) ? Xiaomi Mi 10 Lite (courbet) ? Xiaomi Redmi Note 9S / Redmi Note 9 Pro India / Redmi Note 9 Pro Max (curtana) ? Xiaomi Redmi S2 (daisy) ? Xiaomi Mi 9T / Redmi K20 (davinci) ? Xiaomi Mi 8 (dipper) ? Xiaomi Mi Mix Fold (diting) ? Xiaomi Mi 11 (elish) ? Xiaomi Mi 8 Pro (equuleus) ? Xiaomi Mi 10T (excalibur) ? Xiaomi Mi 11X Pro (fog) ? Xiaomi Mi Mix Fold (fuxi) ? Xiaomi Mi Note 10 Lite (garnet) ? Xiaomi Redmi 10X Pro 5G (gauguhin) ? Xiaomi Redmi Note 8 (ginkgo) ? Xiaomi Mi Note 10 (gram) ? Xiaomi Mi 9 SE (grus) ? Xiaomi Mi 10T (haydn) ? Xiaomi Redmi K40 Pro / Mi 11i (ingres) ? Xiaomi Mi 10 Ultra (ishtar) ? Xiaomi Mi 6X (jasmine) ? Xiaomi Mi 10T Lite / Redmi Note 9 Pro 5G (joyeuse) ? Xiaomi Mi A3 (laurel_sprout) ? Xiaomi Mi A3 (laurus) ? Xiaomi Redmi Note 7 (lavender) ? Xiaomi Redmi 9 (lime) ? Xiaomi Mi 11 Lite (lisa) ? Xiaomi Redmi K30 / Poco X2 (lmi) ? Xiaomi Mi 11 Lite 5G (manet) ? Xiaomi Redmi K30 Ultra (marble) ? Xiaomi Redmi Note 10 (mojito) ? Xiaomi Mi 11 Ultra (mona) ? Xiaomi Redmi Note 9T (mondrian) ? Xiaomi Redmi Note 10 Pro (monet) ? Xiaomi Mi 11 Ultra (moonstone) ? Xiaomi Mi 11X Pro / Redmi K40 (munch) ? Xiaomi Mi Mix 2 (nitrogen) ? Xiaomi Mi 11 (nuwa) ? Xiaomi Redmi 8 (olive) ? Xiaomi Redmi 8A (olivelite) ? Xiaomi Redmi Note 8T (olivewood) ? Xiaomi Redmi Note 8 Pro (onclite) ? Xiaomi Mi 10T Lite (output) ? Xiaomi Mi 8 Explorer Edition (perseus) ? Xiaomi Mi 11X (peux) ? Xiaomi Mi Note 10 (phoenix) ? Xiaomi Mi 9T Pro / Redmi K20 Pro (picasso) ? Xiaomi Redmi Note 9 (pine) ? Xiaomi Mi Pad 5 (pipa) ? Xiaomi Mi 8 SE (platina) ? Xiaomi Mi 8 Pro (polaris) ? Xiaomi Mi 9 Lite (pyxis) ? Xiaomi Mi 9 (raphael) ? Xiaomi Mi 10 Lite (redwood) ? Xiaomi Mi 11 Lite 5G (renoir) ? Xiaomi Redmi 7 (******) ? Xiaomi Mi 8 (sirius) ? Xiaomi Redmi Note 6 Pro (sky) ? Xiaomi Mi Mix 3 (speed) ? Xiaomi Redmi Note 11 (spes) ? Xiaomi Mi 9 (star) ? Xiaomi Mi 10S (sunny) ? Xiaomi Mi 10S (sunstone) ? Xiaomi Poco X3 (surya) ? Xiaomi Redmi Note 10 (sweet) ? Xiaomi Redmi Note 10 5G (sweet_k6a) ? Xiaomi Redmi Note 8 Pro (taoyao) ? Xiaomi Mi 10T (tapas) ? Xiaomi Mi 11T (thor) ? Xiaomi Redmi Note 9 Pro / Mi 10T Lite (thyme) ? Xiaomi Mi 8 Lite (tiffany) ? Xiaomi Mi 9 SE (toco) ? Xiaomi Mi 9 Pro 5G (tucana) ? Xiaomi Redmi Note 6 Pro (tulip) ? Xiaomi Mi 11T Pro (ursa) ? Xiaomi Mi Note 10 Pro (vangogh) ? Xiaomi Poco X3 Pro (vayu) ? Xiaomi Mi 11 (venus) ? Xiaomi Mi 11X Pro / Redmi K40 Pro (vili) ? Xiaomi Redmi Note 7 Pro (violet) ? Xiaomi Mi 11 Lite (wayne) ? Xiaomi Redmi Note 5 Pro / Redmi Note 5 AI Dual Camera (whyred) ? Xiaomi Redmi Note 9 (willow) ? Xiaomi Mi 9 Explorer Edition (xun) ? Xiaomi Redmi S2 (ysl) ? Xiaomi Mi 10 (zeus) ? Xiaomi Mi Mix Fold (zijin) ? Xiaomi Mi 11 Ultra (ziyi) TFM QC V2.1.0 Setup Download |